dimecres, 9 de maig del 2012

EDUCAFÒRUM, primers contactes




Poc a poc l'Educafòrum es va perfilant, concretant i definint.

Durant les passades setmanes hem estat presentant el projecte a dues entitats juvenils i a un dels instituts del poble tot esperant la resposta als correus enviats a la resta d'entitats i centre educatius.

Aquestes trobades han estat molt profitoses. Per una banda serveixen per començar a rebre un feedback sobre l'interès que desperta el tema i valorar el nivell de inquietud que hi ha present al voltant de l'educació. Per altra banda, aquestes reunions, en les quals es presentava el projecte a grans trets, van servir per enriquir-lo i millorar-lo amb les aportacions dels membres de les diferents entitats, com per exemple obrir el projecte a pares i mares i no només a professors i estudiants. Això suposa més feina, clar, però ha donat una nova dimensió al projecte que el farà més complex, complet i útil.

També cal mencionar la bona rebuda per part de l'IES Ramon Casas i Carbó, que ens ha obert les portes tant per a realitzar entrevistes al professorat com enquestes a tots els alumnes per tal de fer una fase d'anàlisi de la realitat prèvia a la realització del fòrum.

Per últim també dir que el projecte anirà avançant, lent però sense pausa, i probablement s'iniciarà el procés dins del centre a l'inici del curs vinent i durant aquests propers mesos es redactaran adequadament tant les enquestes com el guió de les entrevistes i potser es començaran a realitzar a joves vinculats al món de l'educació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada