dimarts, 27 de març del 2012

Nou projecte: EDUCAFÒRUM 2012



Aquest nou projecte, juntament amb aquest blog, formen part de l'inici d'una sèrie destinada a reflexionar sobre com l'educació, en el sentit més ampli del terme, s'ha de transformar per tal de donar resposta a les necessitats i els problemes que ens trobem com a societat actualment.

EDUCAFÒRUM 2012 consisteix en la realització d'una trobada on debatre i conversar sobre el futur de l'educació. Hi participaran professors, alumnes i joves que estiguin realitzant el seu paper dins de l'àmbit educatiu al municipi de Palau-solità i Plegamans, tot i que es preveu que la seva realització sigui oberta al públic i aquest pugui també dir la seva opinió.

En aquesta primera (i esperem que no última) edició els temes a tractar són: el paper del professor a l'aula, l'ús de les noves tecnologies en l'àmbit educatiu i el problema de la motivació, tant d'estudiants com professors.

A més a més, i prèviament del fòrum pròpiament dit, es realitzaran un bon nombre d'entrevistes per tal de tractar aquests mateixos temes, però centrant-se en el present i en les diferents experiències dels entrevistats.

Per últim dir que aquest blog servirà per fer seguiment d'aquest projecte i en els propers dies es penjaran més posts detallant-lo.

Tothom que vulgui dir la seva opinió o vulgui participar del fòrum, ja sigui com a públic o com a entrevistat, pot deixar un comentari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada